معاون صدور مجوز سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه پیامکهای تبلیغاتی اپراتورها نیز جزء پیامکهای تبلیغاتی محسوب میشود و باید حذف شود، گفت: تا پیش از این تبلیغاتی که از سوی اپراتورها به مشترک ارسال میشد، در دسته پیامکهای اسپم قرار نمیگرفت، امّا در این طرح جدید، اپراتور را ملزم کردهایم در صورت درخواست کاربر برای حذف پیامکهای تبلیغاتی، پیامکهای خودشان را نیز باید قطع کنند.
ارسال پیامک تبلیغاتی یک روش بازاریابی است که در آن پیامکهای متنی یا چندرسانهای به تعداد زیادی از افراد یا گروههای هدف ارسال میشوند تا محصولات یا خدمات مشخصی را تبلیغ کنند. این فرآیند به کمک سامانههای پیامکی یا شرکتهای ارسال پیامک انجام میشود.
عباسی شاهکوه با اشاره به اختلالاتی که در آغاز اجرای این طرح بر روی شبکه اپراتورهای موبایل دیده میشود، تاکید کرد: در ساعات اولیه اجرای این طرح، به دلیل افزایش بار ترافیکی مشکلاتی در نحوه اجرای آن پیش آمد که با افزایش سرور از سوی اپراتورها، هماکنون مشکل تا حدی برطرف شده است؛ امّا بهطور قطع به چندروز زمان نیاز داریم تا این سرویس پایدار شود.
وی اضافه کرد: این طرح بهتدریج در حال تکمیل شدن است و در این مرحله موفق شدهایم که یک چارچوب یکسان را برای هماهنگی و مقرراتگذاری در حوزه ساماندهی پیامکهای انبوه اجرایی کنیم. بهتدریج نقاط ضعف این سیستم اصلاح و برطرف میشود. ممکن است در چندروز نخست، این طرح با اختلالاتی همراه باشد اما بهمرور تکمیل میشود.
معاون رگولاتوری با تاکید بر یکسانسازی نحوه درخواست مشترکان برای قطع سرویسهای پیامکی، افزود: این سرویس با نظارت کامل و مستقیم رگولاتوری انجام میشود و بهزودی قابلیتهای دیگری مانند آمارگیری و نظرسنجی را نیز به این سامانه اضافه خواهیم کرد تا در صورت نارضایتی کاربران، موضوع بهصورت مستقیم پیگیری شود.
سامانه پیامکی لیمو اس ام اس کاملترین امکانات سامانه پیامکی ها دیگر را دارد ولی با این تفاوت که برای استفاده از سامانه هزینه ای پرداخت نمی کنید .
موضوعات مرتبط:
برچسبها: